Opskrivning

Opskrivning

Opskrivning og rundvisning
Opskrivning på Grønnebakkens venteliste sker efter at man har været på en rundvisning. Rundvisninger kan man tilmelde sig ved at ringe til kontoret mandag eller fredag ml 9-13 og tale med ledelsen.

Hvis I som forældre er nysgerrige på Grønnebakken, er I også meget velkomne til at skrive til os via den kontaktformular, der findes under fanen “kontakt os”. 

Man kan først blive skrevet på venteliste, når barnet er født, og vi optager ikke børn yngre end ti måneder.

Når der er en ledig plads, får I besked via telefon eller mail. Fristen for at svare, når vi har været i kontakt med jer er tre hverdage. Derefter vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. Vi melder ud i januar måned og giver besked til alle der får en plads i det indeværende år.

Kun ved fraflytning vil der blive tilbudt plads senere på året.

Søskendegaranti
Vi har valgt at indføre søskendegaranti på Grønnebakken. Således har søskendebørn til børn, der er indmeldt på Grønnebakken, fortrinsret til nye pladser, og man er samtidig garanteret en plads i børnehaven, hvis man har gået i vores vuggestue. Desuden tager vi hensyn til alderssammensætningen af børnegruppen (dvs. fordelingen mellem vuggestue- og børnehavebørn), når vi tilbyder nye børn plads. Det betyder, at et yngre barn kan blive rykket frem på ventelisten. Dette sker undtagelsesvist og udelukkende på basis af børnegruppens og barnets alder.