Opskrivning

Opskrivning

Opskrivning og rundvisning
Opskrivning på Grønnebakkens venteliste sker efter at man har været på en rundvisning, men pga. den høje smitte i København pt. har vi desværre set os nødsaget til at indstille rundvisningerne, indtil smitten er på et lavt niveau igen.

Derfor kan I midlertidigt blive skrevet på ventelisten uden at have været på rundvisning forinden. Hvis man får tilbudt plads, faår man samtidigt tilbudt en rundvisning. Man bliver skrevet op via vores kontaktformular.
I skal huske at sende: Jeres navne, telefonnumre, mailadresser og barnets fødselsdag.
Da det kræver en del administration, kan der gå et stykke tid, før I modtager en bekræftelse, men man bliver altid skrevet op fra den dag, man har skrevet til os.

Man kan først blive skrevet på venteliste, når barnet er født, og vi optager ikke børn yngre end ti måneder.

Når der er en ledig plads, får I besked via telefon eller mail. Fristen for at svare, når vi har været i kontakt med jer, er tre hverdage. Derefter vil pladsen blive tilbudt den næste på ventelisten. Vi melder ud i januar måned og giver besked til alle der får en plads i det indeværende år.

Kun ved fraflytning vil der blive tilbudt plads senere på året.

Søskendegaranti og fordeling af pladser
Vi har valgt at indføre søskendegaranti på Grønnebakken. Således har søskendebørn til børn, der er indmeldt på Grønnebakken, fortrinsret til nye pladser, og man er samtidig garanteret en plads i børnehaven, hvis man har gået i vores vuggestue. Man kan ikke forvente, at der er en ledig plads på den dato, hvor et søskendebarn har behov for pladsen, men man vil få tilbudt den førstkommende ledige plads tættest på behovsdatoen.

Desuden tager vi hensyn til alderssammensætningen af børnegruppen (dvs. fordelingen mellem vuggestue- og børnehavebørn), når vi tilbyder nye børn plads. Det betyder, at et yngre barn kan blive rykket frem på ventelisten. Dette sker undtagelsesvist og udelukkende på baggrund af børnegruppen og barnets alder.